Teaming Talk

Podcasts en blogs

Teaming Talk2021-05-24T14:11:04+00:00

Beluister onze Teaming Talk podcasts direct vanaf onze site of via jouw favoriete podcast-app:

Psychologische onveiligheid

By |

Eind februari 2020 wordt coach Ron Jans ontslagen bij de Amerikaanse voetbalclub Cincinnati. De berichtgeving erover, vind ik een pijnlijk voorbeeld van psychologische onveiligheid. Ik licht het hieronder toe: de leider maakt een fout, biedt

Reacties uitgeschakeld voor Psychologische onveiligheid

De I in team; ga teamen

By |

Vergeet teambuilden; ga teamen Stabiele teams verdwijnen en daarmee ook het klassieke teambuilding. De ene dag werk je in het ene team, de volgende in een ander. Teamleden moeten in wisselende samenstellingen en in korte

Reacties uitgeschakeld voor De I in team; ga teamen

Vertrouwen ontrafeld

By |

Vertrouwen geef ik vaker dan ik me realiseer: in mijn auto de weg op gaan, betekent vertrouwen op mijn medeweggebruikers. In het vliegtuig stappen betekent vertrouwen op medepassagiers, de piloten, de veiligheidschecks op het vliegveld,

Reacties uitgeschakeld voor Vertrouwen ontrafeld
Go to Top